1a victòria del nou Balaguer Piera Ecoceràmica

Primer encontre de la temporada i primera victòria del nou Balaguer Piera Ecoceràmica a la Divisió d’Honor Femenina d’enguany.

L’equip balaguerí, que estrena també el nou patrocinador Piera Ecoceràmica, es va imposar a domicili al Autoescola Tatchepol Ripollet per 2 a 4.
En el primer partit Natalya Prosvirnina s’imposava amb facilitat a Judith Gutierrez per 0 a 3. En el segon Svetlana Bakhtina feia el mateix resultat de 0 a 3 davant Mireia Pereto. En el tercer Clàudia Cejas cedia el seu punt davant Lidia Rico per 3 a 0. Svetlana Bakhtina s’imposava novament a Judith Gutierrez per 0 a 3, i Natalya Prosvirnina feia el mateix resultat de 0 a 3 davant Lidia Rico. Finalment Clàudia Cejas, en un partit més disputat, cedia davant Mireia Pereto un 3 a 2 (8-11, 11-7, 11-8, 7-11, 11-4), deixant el resultat general en aquest 2 a 4 per a les balaguerines. Un encontre en el que no va voler jugar Anna Biscarri davant el que havia estat en el passat el seu equip abans d’arribar al CTT Balaguer.
El proper dissabte dia 5 el Balaguer Piera Ecoceràmica s’estrenarà jugant a casa, el pavelló Molí de l’Esquerrà, a les 17h, davant el Girbau Vic TT. Per la seva banda, el segon equip del CTT Balaguer, el Balaguer Cudós Consultors, no començarà la lliga de Primera Divisió fins el 19 d’octubre.