El Balaguer Villart Logístic sotscampió d’Espanya

El cap de setmana el Villart Logístic va obtenir la medalla de plata en el Campionat d’Espanya – Copa de la Reina celebrat a Antequera (Málaga) en una brillant actuació.

Es confirma així com un dels millors equips de tennis taula que hi ha actualment a l’estat espanyol tot i el canvi de jugadores d’aquesta temporada.

El dia 23, en quarts de final, el Balaguer Villart Logístic es va enfrontar a l’Irun Leka Enea, 1r classificat de la fase de grups, al que va vèncer ajustadament per 3 a 2, amb victòries de Svetlana Bakhtina sobre Ioana Tecla (3-2), Natalya Prosvirnina sobre Jin Zhang (3-2), i Prosvirnina sobre Tecla (3-2), classificant-se així per a la semifinal.

En semifinal el Balaguer es va enfrontar a l’UCAM Cartagena, a qui va vèncer amb molta més facilitat de la prevista per 3 a 0, amb victòries de Prosvirnina sobre Zhipei Wang (3 a 0), Bakhtina sobre Adina Diaconu (3-0), i Gemma Lladonosa sobre Lorena Gomez-Vazquez (3-1).

Finalment, les jugadores del Balaguer no van poder fer res davant la superioritat de l’actual equip guanyador de la lliga de Superdivisió i sotscampió de la ETTU Cup, el Girbau Vic, caient per 0 a 3 a la final, amb derrotes de Prosvirnina davant Nia Xia (0-3), Bakhtina davant Tingting Wang (0-3), i Lladonosa davant Ana Garcia (0-3), en una final catalana que posa de manifest la superioritat actual del tennis taula català a Espanya.

La medalla de plata obtinguda al Campionat d’Espanya pel Balaguer Villart Logístic és un brillant colofó a una temporada en que l’equip ha quedat tercer a la lliga de Superdivisió i ha guanyat el Campionat de Catalunya.