4-0 en l’últim partit a casa

Dissabte el Villart Logístic va posar de manifest la seva superioritat davant el darrer classificat de Superdivisió, l’Avilés, imposant-se per un clar 4 a 0 en el darrer encontre que disputa a la seva pista aquesta temporada.

En el primer partit Tingting Wang es va imposar a Sofia Barba per 3 a 0 (11-6, 11-2, 11-7). Yanlan Li va donar la segona victòria al Balaguer guanyant Alba Rodríguez pel mateix resultat de 3 a 0 (11-7, 11-2, 11-5). En el tercer partit Anna Biscarri s’imposava també a Noemí López per 3 a 1 (11-6, 4-11, 11-5, 11-8). I, finalment, la parella formada per Tingting Wang i Anna Biscarri es van imposar també a Sofia Barba i Alba Rodríguez per 3 a 1 (11-4, 8-11, 11-5, 11-7), deixant el marcador general en un contundent 4 a 0.

El proper i darrer encontre d’aquesta temporada serà el dia 9 de maig a la pista del totpoderós UCAM Cartagena, que ja està matemàticament classificat com a primer en aquesta temporada, com en les anteriors. L’encontre no tindrà, doncs, més repercusió en la classificació final.

El Balaguer Villart Logístic, passi el que passi en aquest encontre, acabarà la temporada com a tercer classificat, atès que malgrat que pogués guanyar el seu enfrontament i el Mataró, segon classificat, pogués perdre el seu, això el empataria el Balaguer amb el Mataró, però aquest darrer tindria al seu favor l’average particular entre ambdòs.

Avilés TM VS Balaguer Villart Logístic

Avilés TM i Balaguer Villart Logístic abans de l’inici del partit