El Villart Logístic triomfa a Istambul

Tres victòries en els tres enfrontaments disputats va ser el balanç espectacular de les balaguerines aconseguit aquest cap de setmana a Turquia, a la 2a fase de la ETTU Cup europea femenina.

El divendres, les nostres jugadores del Balaguer Villart Logístic es desplaçaven a Istambul, Turquia, per participar en la 2a fase de la European Table Tennis Union Cup. En aquesta fase tocava disputar 3 enfrontaments, dos el dissabte i un el diumenge al matí.

Dissabte a les 14h vencien amb comoditat a les italianes del Tennistavolo Norbello, per 3 a 1. Només Anna Biscarri, amb clares molèsties per la seva recent lesió cervical, cediria el seu punt davant Anamaria Di Meo, mentre que Yanlan Li aconseguia la victòria davant Wei Jian per 3-0 i Tingting Wang feia el mateix davant Irina Baghina primer i Wi Jian després, per idèntic resultat de 3-0.

El mateix dissabte a les 18h les balaguerines s’enfrontaven amb l’equip més potent i l’amfitrió de la fase, el BBSK d’Istambul, aqui vencien per un més ajustat 3-2, amb dos victòries de Tingting Wang sobre Weng Li Wang i Sanem Sahin i una de Yanlan Li sobre Sahin. La mateixa Yanlan Li queia davant Weng Li Wang i Biscarri davant Külara Tan.

El diumenge, finalment, el Villart Logístic signava un campionat impecable derrotant a les gregues de l’IMCA Tessaloniki, per 3-1, i es classificava com a primer de grup, a l’espera del sorteig que decidirà quin serà el seu proper rival, en aquest cas a partit únic, també fora de casa.

CTT Balaguer a Istambul ETTU Cup 2015

Els equips i àrbitres avans de començar

Anna Biscarri ETTU Cup 2015

Anna Biscarri en joc

Tingting Wang ETTU Cup 2015

Tingting Wang en joc

Balaguer Villart Logistic ETTU Cup

L’equip a l’exterior de les instal·lacions en acabar la competició

 

Compartir!