El president Puigdemont rebrà al Balaguer

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà oficialment una delegació del CTT Balaguer, per felicitar personalment a l’equip per la consecució del títol de lliga de la màxima categoria estatal.

El proper dia 7 de setembre, i amb motiu de la consecució del títol de lliga de la Superdivisió Femenina de tennis taula 2015/2016 per part de l’equip Balaguer Villart Logístic, el president Carles Puigdemont rebrà oficialment una delegació del Club Tennis Taula Balaguer al Palau de la Generalitat, en la que el Club, com a culminació d’una temporada històrica, oferirà aquest trofeu al poble de Catalunya representat en la persona del President de la Generalitat.

La Delegació del Club Tennis Taula Balaguer, formada per unes 35 persones, anirà encapçalada per la seva presidenta i jugadora Anna Biscarri, i estarà constiuïda  per un nombrós grup de socis del club, de la Federació de Tennis Taula de Lleida i de col·laboradors i amics de l’entitat. Acompanyaran també a la delegació els representants de les empreses patrocinadores com Villart Logístic i Cudós Consultors, i de les institucions que han vingut donant suport al Club Tennis Taula Balaguer en els darrers anys. En aquest sentit han confirmat la seva assistència l’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, la Regidora d’Esports, Gemma Vilarasau, i el Director del Servei Territorial d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura.

El Balaguer Villart Logistic campió de Superdivisió

L’equip presentant el títol de Superdivisió Femenina a la ciutat, el passat mes de maig