El President de la Generalitat rep al CTT Balaguer

El passat 7 de setembre el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre al Palau de la Generalitat a una delegació del CTT Balaguer en un acte de reconeixement pel títol de Superdivisió Femenina 2015/2016 aconseguit pel Balaguer Villart Logistic.

A l’acte hi va ser present també el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, que va subratllar en el seu parlament la importància d’aquest èxit per al tennis taula i per a l’esport femení.

Per la seva banda, el CTT Balaguer va agrair el suport rebut de moltes persones, empreses i entitats al llarg dels darrers anys. Va subratllar la constància de la tasca feta amb una cita de Confuci “Transporta un grapat de terra cada dia, i construiràs una muntanya”, i va desitjar que aquest èxit ajudi a posar en valor el tennis taula, l’esport femení i l’esport català en general.

Així mateix, El President Puigdemont va agrair l’esforç col·lectiu representat amb aquest trofeu, i va subratllar tant el valor que representa per l’esport català obtenir èxits en esports minoritaris com el tennis taula, com el fet que en aquests èxits hi siguin representats els diferents territoris del país.

Van acompanyar la delegació del CTT Balaguer, encapçalada per la seva presidenta Anna Biscarri, diferents membres del Club i de la FCTT, així com el Delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré i l’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Rebuda President Puigdemont CTT Balaguer

Rebuda President Puigdemont CTT Balaguer