Or i plata al Campionat de Catalunya Absolut

El Balaguer Villart Logístic s’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut aquest cap de setmana, mentre que Anna Biscarri aconsegueix el sotscampionat en dobles femenins.

En el Campionat de Catalunya 2016 celebrat el passat cap de setmana a Calella el Balaguer Villart Logístic es va proclamar campió de Catalunya absolut per equips, per primera vegada a la seva història, superant així el sots-campionat obtingut fa dos temporades.

Les balaguerines es van imposar successivament al C.N. Mataró, per 3 a 1, amb dos punts de Tingting Wang i un de Yanlan Li, al Girbau Vic TT, també pel mateix resultat de 3 a 1, i finalment a les amfitriones del Suris Calella, també per 3 a 1, demostrant així que en aquest moment són el millor equip de Catalunya en la màxima categoria del tennis taula.

D’altra banda, la jugadora balaguerina Anna Biscarri, va participar també en la modalitat de dobles on, fent parella amb Maria Ballester, del Falcons, va obtenir el sotscampionat de Catalunya en aquesta modalitat, després de caure en la final contra la parella formada per Sofia-Xuan Zhang i Alba Fernández del Calella.

Amb aquesta victòria el Balaguer Villart Logístic posa de manifest un cop més el domini actual de les balaguerines en el panorama català, estatal i internacional d’aquest esport, ja que actuament disputa el lideratge a la lliga de Superdivisió estatal, i recentment va arribar per primera vegada fins a quarts de final en la Copa d’Europa de l’ETTU.

 

Podi Campionat Catalunya Equips

Podi Campionat de Catalunya Absolut per Equips

 

Anna Biscarri sotscampiona Catalunya

Podi Campionat de Catalunya Absolut de Dobles