Nova triple victòria del Cudós Consultors

El Balaguer Cudós Consultors es sitúa lider destacat del grup 2 de la lliga de Primera Estatal Femenina en guanyar tots els encontres de la darrera concentració celebrada a Cassà de la Selva el passat cap de setmana.

Aquest cap de setmana el Balaguer Cudós Consultors ha tornat a donar un cop d’autoritat guanyant els tres encontres que ha disputat contra els equips madrilenys de Collado Mediado, Las Rozas i S.S. Reyes-Dos de Mayo, tots tres per un clar resultat de 4 a 2, i es situa com a líder destacat a la classificació.

En el primer encontre, celebrat el dissabte contra el Collado Mediano, l’equip balaguerí es va imposar per 4 a 2 amb dos partits guanyats per Loredana Dorca, un per Victòria Sancho i l’altre per la jugadora alevina Gemma Lladonosa, recent medalla de bronze al campionat estatal de Valladolid.

A la tarda les noies del Balaguer Cudós Consultors repetien el mateix resultat de 4 a 2 davant el segon classificat, las Rozas. Loredana Dorca guanyava l’alemanya Karoline Gimpl i Ainhoa Cristobal pel mateix resultat de 3 a 0, mentre que Victòria Sancho s’imposava per 3 a 1 a Lorena Gil, i Gemma Lladonosa guanyanva la mateixa Lorena Gil per 3 a 0.

Balaguer Cudos Consultors VS Las Rozas

Equips del Balaguer Cudos Consultors y Las Rozas abans de començar l’encontre

El dimenge, davant el San Sebastián de los Reyes – Dos de Mayo, nou 4 a 2 per a les balaguerines, amb dues victòries novament per 3 a 0 de Loredana Dorca davant la japonesa Satoko Akiyama i davant Tatiana Pérez. Victòria Sancho s’afegia a la festa guanyant Laura de la Morena per 3 a 2, i Gemma Lladonosa guanyant la mateixa jugadora per 3 a 1.

Balaguer Cudos Consultors VS San Sebastián de los Reyes

Equips del San Sebastián de los Reyes y el Balaguer Cudos Consultors

En definitiva un nou bany del Balaguer Cudós Consultors que enguany, a falta de tres encontres, portar camí de guanyar aquesta lliga de Primera Divisió Femenina, atès que ara mateix va líder destacat amb 12 victòries i 1 derrota, mentre que el segon classificat, l’equip madrileny de Las Rozas, amb un encontre més jugat, porta 9 victòries i 5 derrotes.

La propera i última concentració la jugarà el Balaguer Cudós Consultors el proper 21 i 22 de març a la localitat madrilenya de Rivas-Vaciamadrid, enfrontant-se a l’equip amfitrió, el C.D.T.M. Rivas, el també madrileny C.T.M. Móstoles i el T.M. Puertollano Femenino de Ciudad Real.