Inici de lliga amb ple de victòries

Els dos equips de lligues provincials del CTT Balaguer, preferent i segona, van gaunyar en els seus dos primers enfrontaments de la temporada, ambdós en camp contrari, per 2-4.

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera jornada de les lligues provincials, amb molt bons resultats per als equips balaguerins que han aconseguit la victòria en tots els encontres.

L’equip de la màxima categoria lleidatana, el CTT Balaguer de Preferent, es va endur la victòria davant el CTT Encamp. El llarg viatje no va minvar les ganes i l’entusiasme d’un equip format integrament per jugadors que l’any anterior militaven en una categoria inferior. El recentment estrenat entrenador de la cantera, Marc Tugues, juntament amb Carles Pardina i Pere Ibáñez, acompanyats de la jugadora i entrenadora Anna Biscarri, van aconseguir esgarrapar uns punts que donen molta confiança a l’equip en aquest inici de lliga. La victòria per 2 a 4, però, va ser més ajustada del que pugui semblar a priori, amb força parcials de 3-2.

L’equip de Segona Provincial, per la seva banda, es va fer també amb la victòria i per idèntic resultat de 2 a 4, a la pista del CTT Calaf. L’equip el formaven en aquesta ocasió les infantils de primer any, Gemma Lladonosa i Vinyet Solans, i el veterà Màrius Pop. Dos punts de Lladonosa davant Albert Marquilles i Jaume Felip, i dos de Solans davant Oriol Camí i Marquilles, van posar els 4 necessaris per a la victòria en el marcador balaguerí.

CTT Calaf VS CTT Balaguer

Els equips de Segona Provincial abans de començar l’encontre