El Cudós Consultors fa el ple amb 3 victòries

El Balaguer Cudós Consultors aconsegueix 3 victòries en els 3 encontres disputats a la concentració que ha tingut lloc a la capital de la Noguera aquest cap de setmana a la concentració de Primera Estatal.

 El CTT Balaguer va ser l’organitzador de la segona concentració d’encontres de la Primera Divisió Femenina que es va celebrar el passat 13 i 14 al Pavelló Molí de l’Esquerrà, que va aplegar 6 equips de l’estat espanyol competint entre ells, entre els quals el Balaguer Cudós Consultors. Un total de 9 partits distribuïts en dos dies, dissabte a la tarda i diumenge al matí.

Les balaguerines es van enfrontar a tres d’aquests equips, el Rivas i el Móstoles, de Madrid, i el Puertollano, de Ciudad Real, amb un espectacular resultat de tres victòries.

Davant el Rivas Promesas les catalanes van guanyar per 4 a 2, amb dues victòries de Loredana Dorca (3-0 i 3-0) i dues més de Claudia Cejas (3-0 i 3-2), per part balaguerina, mentre que l’alevina Vinyet Solans no va poder fer-se amb cap victòria.

L’encontre més disputat va ser el segon contra les també madrilenyes del CTM Móstoles, a qui va guanyar per un ajustat 4 a 3 després de haver de recòrrer al partit de dobles per desempatar. Loredana Dorca va guanyar els seus dos partits (3-1 i 3-0), però Vinnet Solans va perdre els seus dos (0-3 i 0-3), mentre que Claudia Cejas guanyava el primer (3-0) però perdia el segon per un ajustadíssim 2-3 amb un darrer joc que va acabar amb 13-15. En el dobles, però, es va imposar la major qualitat de les balaguerines Dorca i Cejas que van guanyar el seu partit per 3 a 0.

Concentracio PDF

Els 6 equips participants juntament amb àrbitres i entrenadors

Finalment, el diumenge, el Balaguer Cudós Consultors es va enfrontar a l’equip manxec del Puertollano Femenino. Loredana Dorca va guanyar novament els seus dos partits (3-0 i 3-0), Claudia Cejas va fer el mateix resultat en els seus dos partits (3-0 i 3-0), i Laia Torregrosa, que substituia a Vinyet Solans, en va perdre un, per un ajustat 2-3, i va guanyar clarament l’altre (3-0), deixant el marcador en el 5 a 1 final.

En resum, una gran jornada de tennis taula a Balaguer, en que van coincidir els equips de Primera i els de Superdivisió, i on el CTT Balaguer va aprofitar per col·laborar amb la Marató de TV3, malgrat una certa estranyesa dels equips de fora de Catalunya.

Amb aquests resultats el Balaguer Cudós Consultors puja fins al segon lloc de la classificació del seu grup de Primera Divisió Femenina, amb els mateixos punts que el primer clasificat, l’equip madrileny de Las Rozas, i descansarà fins el 17 i 18 de gener en que viatjarà a Madrid per fer una nova concentració en que s’enfrontarà als equips madrilenys de Collado Mediano, Las Rozas i S.S. Reyes-Dos de Mayo.