El Cudós Consultors guanya 2 de 3

El passat cap de setmana es va celebrar una concentració  d’encontres de Primera Divisió Femenina a Balaguer. Concretament, al Pavelló Molí de l’Esquerrà es van concentrar 4 equips: Balaguer Cudós, CTT Ganxets de Reus, Reus Deportiu i Son Cladera TTC.

En el primer encontre les balaguerines van caure davant el Ganxets de Reus per 2 a 4, Loredana Dorca va guanyar els seus dos partits contra Blanca (3-0) i Laia Lario (3-1) , però Claudia Cejas va perdre els seus enfrontaments contra Anna Aromi (0-3) i Blanca Lario (1-3), igual que Vinyet Solans contra Laia Lario (1-3) i Anna Aromi (2-3).

Balaguer Cudós Consultors i Reus Ganxets Ploms

Balaguer Cudós Consultors i Reus Ganxets Ploms

En el segon les balaguerines es van refer imposant-se amb contundència al Reus Deportiu per 6 a 0. Loredana Dorca va guanyar a Natalia Altes (3-0), Claudia Cejas a Carla Maldonado (3-0) i Natalia Altes (3-0), Gemma Lladonosa a Nuria Gebelli (3-0) i Carla Maldonado (3-0), i Vinyet Solans a Nuira Gebelli (3-0).

I en el tercer encontre el Balaguer Cudós Consultors va tornar a imposar-se al Con Cladera TTC per 5 a 1. Loredana Dorca sobre Cinzia Picciau (3-0) i Francisca Sastre (3-0), Gemma Lladonosa va guanyar a Eugenia Sastre (3-0) i va perdre davant Cinzia Picciau (1-3), mentre que Vinyet Solans es va imposar a Francisca Sastre (3-0) i Carmen Cañabate (3-0).

Amb aquests resultats el segon equip del CTT Balaguer surt de la part baixa de la classificació i es situa en la part mitja, amb 5 victòries i 5 derrotes, a l’espera de la propera concentració que es celebrarà a Zaragoza, a la pista del CAI Santiago, el proper 14 de gener.