Cara i creu del Balaguer Cudós Consultors

Aquest passat cap de setmana es va iniciar la lliga de Primera Estatal Femenina, en que el CTT Balaguer tornava a participar un any més amb el seu equip filial femení, el Balaguer Cudós Consultors.


Aquesta lliga s’ha organitzat, com l’any passat, en concentracions, però aquest cop són de 2 tipus. Les Tipus A són petites concentracions que es juguen en un dia, en que participen 3 equips i cadascún fa 2 partits. Mentre que les Tipus B són més grans, es juguen en dos dies, afecten a 6 equips i cadascún fa 3 partits.

El Balaguer Cudós Consultors ha jugat aquesta primera concentració del Tipus A, a València, el dissabte, en dos partits de matí i tarda.

En el primer partit les noies del filial ho van tenir força senzill i es van desfer per 2 a 4 de l’equip anfitrió, el CTT Mediterráneo – Promesas, amb dos punts de Loredana Dorca i dos de Gemma Lladonosa. Anna Verdés, la tercera integrant de l’equip, no va tenir sort i va caure en els seus dos enfrontaments, tot i que en el segon va estar a punt de guanyar.

Per la tarda, però, el rival es presentava molt més complicat, amb un equip gironí amb jugadores que la temporada anterior militaven en categories superiors. El Balaguer Cudós Consultors va caure pel resultat contrari al partit anterior, 4 a 2.

Amb aquests resultats l’equip balaguerí es situa a la 6a posició a la taula, a l’espera de la propera concentració que tindrà lloc els dies 13 i 14 de desembre. La Real Federación Española de Tenis de Mesa ha concedit l’organització d’aquesta propera jornada al CTT Balaguer, al Pavelló Molí de l’Esquerrà, en un cap de setmana en que tindràn lloc un total de 11 partits al local del CTT Balaguer, 9 de la concentració de Primera Estatal entre dissabte i diumenge al matí, i dos de Superdivisió el dissabte, contra el Suris Calella al matí i contra el Priego TM per la tarda.

CTT Mediterráneo Promesas i CTT Balaguer Cudós Consultors

CTT Mediterráneo Promesas i CTT Balaguer Cudós Consultors

CTT Cassà de la Selva i CTT Balaguer Cudós Consultors

CTT Cassà de la Selva i CTT Balaguer Cudós Consultors