Canvi de cicle al Balaguer Villart Logístic

Després de sis anys de mantenir el mateix equip, per a la temporada 2017/2018, el Balaguer Villart Logístic ha decidit renovar tota la seva plantilla de jugadores professionals.

De cara a substituir a Tingting Wang i Yan Lan Li, el Balaguer Villart Logístic ha fitxat a les següents jugadores per a la propera temporada:

Svetlana Bakhtina Gaidukova, de 41 anys, jugadora d’orígen rus nacionalitzada espanyola, i actualmente resident a Calella. Amb bastants anys d’experiència a la lliga de Superdivisió espanyola amb diferents equips, la temporada passada va jugar amb el Priego de Córdova, amb un 81% de partits guanyats.

Amb una llarga experiència com a jugadora internacional, va guanyar diverseos cops el Campionat de Rússia, campiona del món el 1995, i campiona d’Europa per equips el 1994. Ha participat en diferents ocasions a l’ETTU Cup, i va guanyar Campionat d’Espanya. Posició més alta obtinguda al rànking mundial de la ITTF: 70.

Natalya Prosvirnina, de 37 anys, jugadora ukrainesa, resident a Barcelona, ha jugat amb diferents equips de la Superdivisió espanyola com el Vic, l’Irun Leka Enea i el Mataró Quadis, si be en la darrera temporada va estar inactiva per maternitat.

Amb experiència internacional, va jugar amb equips dels campionats de Ukraina, Itàlia, França i Portugal, a més d’Espanya. Ha participat diferents cops a l’ETTU Cup. Destaca un segon lloc obtingut al campionat individual d’Ukraina, va guanyar el Campionat d’Espanya per equips, i l’Open Internacional de Yucatan (Mèxic)

L’equip es completarà amb la jugadora de la casa Anna Biscarri, capitana i entrenadora de l’equip, i amb la també nova incorporació Yana Timina, que es turnaran com a terceres jugadores. Timina, de 42 anys, es una palista d’orígen rus nacionalitzada holandesa i resident a Amsterdam. Tot i que no ha jugat mai a la lliga espanyola, té una molt àmplia experiència internacional. Campiona d’Holanda el 2003 i el 2004 (amb el DOV Klaverlelie), el 2005 i el 2006 (amb el Fürst Manderveld). Guanyadora de l’Open Internacional Flamenc el 2006 i de l’Open de Campionats de Luxemburg el 2009. Campiona de dobles d’Holanda (amb Ana Gogorita), i el 2016 (amb Nathan Van der Lee). Segon lloc el 2005 en dobles i en dobles mixte, i segon lloc en individuals el 2010. Semifinalista al Campionat de Rússia el 2000. Posició més alta obtinguda al rànking mundial de la ITTF: 102.

Les jugadores del Balaguer Cudós Consultors també podrán passar a competir en el primer equip sempre que sigui necessari, la romanesa resident a Balaguer Loredana Dorca, la calellenca Clàudia Cejas, la balaguerina Gemma Lladonosa, la borgenca, Vinyet Solans.

 

PLANTILLA BALAGUER VILLART-LOGÍSTIC
TEMPORADA 2017-2018

Svetlana BAKHTINA

Svetlana Bakhtina

Natalya Prosvirnina

Natalya Prosvirnina

Yana Timina

Yana Timina

Anna Biscarri

Anna Biscarri