3a victòria consecutiva del Villart Logístic

Tercer encontre de lliga i tercera victòria consecutiva del Balaguer Villart Logístic a la Superdivisió, ara davant el Tecnigen Linares, un dels pocs equips que la temporada passada van aconseguir derrotar al Balaguer.

En el primer partit Tingting Wang s’imposava fàcilment a Glòria Panadero per 3 a 0 (11-2, 11-4, 11-1). En el segon Anna Biscarri cedia el seu punt, tot i fer un bon partit contra el nou fitxatge de les andaluses, la Xinesa Shibo Xu, per 0 a 3. En el tercer Yanlan Li tornava a donar avantatge a les balaguerines al imposar-se a la romanesa Zita Melinda Circui, una jugadora que l’any passat l’havia derrotat, per 3 a 0 (11-5, 11-5, 11-6). En el dobles Tingting i Yanlan imposaven novament la seva superioritat guanyant a Panadero i Circui per 3 a 0 (11-7, 11-5, 11-1). I finalmente Tingting Wang tornava a imposar-se clarament a la seva xinesa Shibo Xu per 3 a 0, posant el marcador final en aquest 4 a 1 (12 jocs a 3) que manté a l’equip balaguerí al capdavat de la classificació després d’aquesta tercera jornada de lliga.

Tecnigen Linares VS Balaguer Villart Logístic

Tecnigen Linares VS Balaguer Villart Logístic

El proper cap de setmana, dia 23, les balaguerines viatjaran a Irún per enfrontar-se a un dels equips forts de la Superdivisió, el Irún Leka Enea, abans de viatjar el cap de setmana següent, 29 i 30, a Bèlgica per disputar la primera ronda de la Copa d’Europa (ETTU Cup) en una fase de grup de tots contra tots en que intervindran també un equip belga, un austríac i un portugués.

Tingting Wang VS Shibu Bo

Tingting Wang en el seu partit contra la rival asiàtica