3 de 3 per al Cudós Consultors a Madrid

El Balaguer Cudós Consultors de Primera Estatal Femeina ha arrasat en la concentració celebrada el passat cap de setmana a Las Rozas (Madrid), on ha guanyat els tres encontres que ha disputat.

Ho ha fet precisament contra tres equips madrilenys, Collado Mediano, Las Rozas, i San Sebastian de los Reyes – Dos de Mayo, i els tres amb el mateix treballat resultat de 3 a 4 a favor de les balguerines. I ho ha fet amb un equip format per Loredana Dorca, que ho ha guanyat tot, i les alevines del planter del Balaguer Gemma Lladonosa i Vinyet Solans.

El dissabte al matí, les noies del Balaguer es van enfrontar al Collado Mediano. Loredana Dorca va guanyar els seus dos partits contra Alba Peral i Valeria Díaz, ambdòs per 0 a 3. L’alevina Vinyet Solans perdia davant Miriam Martin i Alba Peral per 3 a 2 i 3 a 0 respectivament, però l’altra alevina de l’equip, Gemmma Lladonosa, malgrat perdre amb Valeria Díaz per 3 a 0, aconseguia guanyar Miriam Martin per 2 a 3, amb la qual cosa empatava l’encontre, 3 a 3, i forçava el partit de dobles. I, aquí, Dorca i Lladonosa s’imposaven clarament amb un 0 a 3 que els donava la victòria per 3 a 4.

Balaguer Cudós Consultors VS Collado Mediano

Equips del CTT Balaguer Cudós Consultors i el CTM Collado Mediano

El dissabte a la tarda, les balaguerines s’enfrontaven al potent Las Rozas que, a més de ser l’amfitrió, arribava com el líder de la classificació. Loredana Dorca tornava a imposar la seva qualitat guanyant per 0 a 3 primer a Ainhoa Cristobal, i després pel mateix resultat de 0 a 3 a l’alemana Karoline Gimpl. Gemma Lladonosa perdia els seus dos enfrontaments, primer davant Lorena Gil, per 3 a 1, i, després, davant Cristobal per 3 a 0. L’altra alevina del Balaguer, Vinyet Solans, començava perdent els seu partit davant Karoline Gimpl per 3 a 0, però en el segon donava la campanada en l’últim partit individual guanyant per 1 a 3 ni més ni menys que a l’actual campiona d’Espanya benjamina, Lorena Gil, i empatant així a 3 l’encontre. En el partit de dobles, la parella formada per Loredana Dorca i Gemma Lladonosa s’imposava a Gil i Cristobal per 0 a 3, i donava novament la vinctòria per 3 a 4 a les catalanes davant l’equip amfitrió.

El diumenge al matí, contra el San Sebastian de los Reyes – Dos de Mayo, Loredana Dorca s’imposava un cop més en els seus dos partits, primer sobre la japonesa Satoko Akiyama per 0 a 3, i després sobre Tatiana Pérez, també per 0 a 3. En aquesta ocasió Vinyet Solans perdia els seus dos partits per 3 a 0, primer davant Tatiana Pérez, i després davant Inés Ainhoa Echeto. Però en aquesta ocasió seria Gemma Lladonosa qui, malgrat la seva derrota per 3 a 0 davant Satoko Akiyama, aconseguia guanyar per 2 a 3 a Echeto, i empatar novament a 3 l’encontre. I en els dobles, altre cop, la parella balaguerina formada per Dorca i Lladonosa resultava intractable i vencia a les madrilenyes Akiyama i Echeto per 0 a 3, col·locant un nou 3 a 4 al marcador final.

Amb aquestes tres victòries el Balaguer Curdós Consultors es sítua com a líder de la classificació general amb 14 punts, per damunt de Las Rozas amb 12, a l’espera que el proper 7 de febrer es celebri una nova concentració a Balaguer, on defensarà el seu nou lideratge davant el Tennis Taula Cassà, i el Mediterraneo-Promesas, de València.