Victòria a Vic i a Vilanova

Els equips de Superdivisió Femenina i de Preferent Provincial han guanyat els seus encontres en camp contrari aquest cap de setmana, el primer a Vic i el segon a Vilanova de la Barca.

El Balaguer Villart Logístic va guanyar novament en el seu segon encontre i ho va fer també a domicili contra el Vic TT i pel mateix resultat de 1 a 4.

En el primer enfrontament Tingting Wang s’ha imposat amb facilitat a Claudia Caymel per 0 a 3, mentre que Anna Biscarri cedía davant la xinesa Zhipei Wang pel mateix resultat. Yanlan Li va tornar a posar en avantatge el Balaguer al guanyar a Mariona Saenz per 0 a 3 (5-11, 10-12, 2-11).

En el partit més disputat, el de dobles, Tingting i Yanlan es desfeien per 1 a 3 de la parella formada per Zhipei Wang i Mariona Saenz (13-15, 11-4, 5-11, 2-11).

Vic TT - Balaguer Villart Logístic

Equips del Vic TT i el Balaguer Villart Logístic

Finalment, la jugadora xinesa del Balaguer, Tingting Wang,es va imposar a la xinesa del Vic, Zhipei Wang, per 0 a 3 (5-11, 6-11, 6-11), fent pujar així al marcador el resultat final de 1 a 4.

Amb aquesta segona victòria el Balaguer Villart Logístic es consolida a la part alta de la classificació, després de dos encontres consecutius jugats fora de casa i el proper dissabte dia 18, a les 17h, rebrà a la seva pista del Pavelló Molí de l’Esquerrà al CTM Ciudad de Granada per intentar afegir dos punts més al compte de les catalanes abans del seu desplaçament, el dia 24 a Rússia per enfrontar-se al TMK Gagmet de Taganrog, a la regió de Rostov On Don.

Tingting Wang en el seu partit amb Clàudia Caymel

Tingting Wang en el seu partit amb Clàudia Caymel

Per la seva banda l’equip de Preferent ha aconseguit la seva primera victòria, també a domicili, a la pista de l’Impuls TT de Vilanova de la Barca. L’equip format per David Picoy, Laia Torregrosa i Anna Verdés es va fer amb la victòria per un resultat de 2-4. Cal destacar el bon joc desplegat per tot l’equip, però sobretot cal fer esment de la bona actuació de la juvenil Anna Verdés que va aconseguir dos dels quatre punts dels balaguerins. La propera setmana aquest equip rebrà a casa al CTT Pont de Suert.

No hi va haver tanta sort a Primera provincial, on el Balaguer va caure davante el CTT Portell per un clar 0 a 6. Pere Ibàñez, Marius Pop i Edwin Popescu, no van poder amb els experimentats jugadors visitants i van cedir en tots els seus enfrontaments. A destacar només el primer dels partits en que Pere Ibàñez va estar a punt de véncer a Albert Vendrell, però va cedir en el 5è joc per un ajustat 2 a 3.

La setmana vinent, l’equip de Primera es desplaçarà a la capital del Segrià, per veure’s les cares amb el segon equip del CTT Lleida, a l’IES Maria Rúbies, el dissabte a les 16:30h.

CTT Balaguer - CTT Portell

Alguns dels jugadors dels equips del CTT Balaguer i el CTT Portell

L’equip de Lliga Catalana Femenina d’Edats, format per Gemma Lladonosa i Vinyet Solans, va disputar també la seva primera concentració, a Les Borges Blanques. En breu us informarem dels resultats.