Triple victòria del Balaguer Cudós Consultors

El passat cap de setmana va tenir lloc a Balaguer la concentració de tennis taula de Primera Divisió Femenina corresponent a la jornada 5ena.

Al Pavelló Molí de l’Esquerrà s’hi van concentrar set equips d’aquesta categoria, les valencianes del Tennis Taula Burjassot-València i del CTT Mediterraneo-València, les reusenques del Reus Deportiu i del CTT Ganxets, les mallorquines del Son Cladera TTC, les aragoneses del Publimax CAI Santiago, de Zaragoza, i les amfitriones balaguerines del Balaguer Cudós Consultors, que van posar de manifest novament la gran capacitat organitzativa del CTT Balaguer.
El dissabte a les 16,30h el Balaguer Cudós Consultors es va enfrontar al CTT Mediterraneo-València, al que van derrotar per un ajustat 4 a 3, amb dos partits guanyats per 3 a 0 de Loredana Dorca sobre Adriana Breva i Sara Morcillo, una victòria de Gemma Lladonosa per 3 a 0 sobre Alejandra Gabaldon i una derrota per 2 a 3 davant Breva, dues derrotes de Vinyet Solans amb Morcillo (2 a 3) i Gabaldon (0 a 3), i la victòria final en dobles per 3 a 0 de Dorca i Solans davant Breva i Gabaldon.
El mateix dissabte a les 19h, les balaguerines del Cudós Consultors tornaven a posar emoció guanyant també per un ajustadíssim 4 a 3 a les aragoneses del Publimax CAI Santiago. Loredana Dorca s’imposava a Sara Escota (3 a 0) i a Myriam Pascualena (3 a 1), Vinyet Solans guanyava a Pascualena (3 a 1) però perdia davant Yara Grimal (0 a 3). Gemma Lladonosa queia en els seus dos partits davant Yara Grimal (1 a 3) i Escota (0 a 3). I novament era el partit de dobles el que acabaria decidint, en un enfrontament molt igualat, al guanyar Dorca i Lladonosa a Grimal i Escota per 3 a 2.
I ja el diumenge a les 12,30h el Balaguer Cudós Consultors s’imposava amb més claredat a les valencianes del TT Burjassot-València per 5 a 1. Loredana Dorca guanyava els seus dos partits per 3 a 0 davant Lucía Girbes i Teresa Bosca. Vinyet Solans guanyava (3 a 1) a Bosca però perdia (2 a 3) amb Camila Guerrero. I Gemma Lladonosa guanyava els seus dos partits davant Guerrero (3 a 1) i Girbes (3 a 0).
Amb aquesta triple victòria el Balaguer Cudós Consultors es manté en una confortable 5ena plaça a la classificació de la Primera Divisió Femenina. La propera, i última, jornada de concentración serà els dies 1 d’abril a Reus on el Balaguer Cudós Consultors s’enfrontarà a les amfitriones del CTT Ganxets i el Reus Deportiu, i a les mallorquines del Son Cladera.

Pavello moli esquerra

Sala del Molí de l’Esquerrà durant la concentració