Tres medalles al Torneig Zonal

Anna Biscarri

El passat cap de setmana el CTT Balaguer es va desplaçar a Bàscara per jugar el Torneig Zonal de la Zona 2 (Catalunya, Balears, Aragó i Navarra) aconseguint molt bons resultats.

El CTT Balaguer hi va prendre part amb un total de 9 jugadors. Els millors resultats van ser en les categories benjamí femení i aleví masculí. En la primera, Natàlia Miramontes es va fer amb la plata, en eliminar a la seva companya d’equip, Gemma Lladonosa a semifinals, la qual va aconseguir el bronze després de desfer-se d’Aina Mogas, del CTT Ripollet, en el partit per 3r i 4t llocs.

Per altra banda, Pol Calderó va realitzar una gran actuació, aconseguint la victòria en tots els seus partits i fent-se, així, amb l’or en aleví masculí, després d’una vibrant final davant l’igualadí Francesc Massip, per 3-1, que era, a priori, el favorit a endur-se el títol.

Cal destacar també, la meritòria 10ª posició d’Eric Calderó en la categoria juvenil masculí, en que van prendre part un total de 92 participants.

Gemma Lladonosa i Natàlia Miramontes

Els tres jugadors balaguerins que van aconseguir medalla es troben, d’aquesta manera, classificats per al Campionat Estatal que es celebrarà a Valladolid el 28 i 29 de Gener, juntament amb les ja classificades, Anna Biscarri i Laia Torregrosa en categoria sènior femenina.