Plata i bronze al Torneo Zonal

Les participants del Balaguer Cudós Consultors van aconseguir pujar al podi infantil femení. Vinyet Solans com a segona i Gemma Lladonosa com a tercera, confirmant que segueixen entre les millors jugadores de la seva edat.

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc el Torneo Zonal, a Reus, un torneig que agrupa els/les millors jugadors/es de cada categoria, de les comunitats de Catalunya, Aragó, Balears i Navarra.

Vinyet Solans acabava la fase de grups com a segona , perdent només un partit amb Clàudia Curquejo, i guanyant els altres quatre. Gemma Lladonosa, en canvi, passava com a tercera, en perdre dos dels cinc partits d’aquesta ronda. A continuació, ambdues aconseguien desfer-se de totes les seves rivals, des de vuitens de final fins a semifinals. Lladonosa queia en aquesta fase i passava a disputar el 3r i 4rt lloc, on es faria amb el bronze. Per la seva banda, Solans cauria a la final amb la mateixa jugadora que havia deixat fora a la seva companya, l’eivissenca Natàlia Miramontes.

Ambdues s’han classificat així per al Torneo Estatal que es disputarà al febrer a Valladolid i agruparà els millors palistes de cadascún dels 4 zonals que han tingut lloc aqeust cap de setmana.

Podi infantil femení

Podi infantil femení