Les noies segueixen imparables

Ple de victòries dels equips femenins davant equips madrilenys el cap de setmana. El Cudós Consultros dissabte amb el CTM Getafe i el Villart Logístic diumenge amb el CD Rivas TM.

El passat dissabte dia 16 les jugadores del Balaguer Cudós Consultors van obtenir una important victòria a casa sobre un dels seus rivals directes en la classificació de la Primera Divisió Estatal, el CTM Getafe, a qui van guanyar per un ajustat 4 a 3.

Loredana Dorca va guanyar els seus dos enfrontaments per 3 a 0 i per 3 a 1 amb Raquel Pérez i Maria José Izquierdo, respectivament.

Per la seva banda, Victòria Sancho va vencer en el seu enfrontament amb Laura Pérez per 3 a 1, i va caure davant Raquel Pérez per 1 a 3, mentre que la jugadora benjamina del Balaguer Gemma Lladonosa va cedir els seus dos punts per 0 a 3 davant Maria José Izquierdo i Laura Pérez, però realitzant uns espectaculars partits, potser motivada per la seva recent participació al Campionat d’Espanya Benjamí.

En el definitiu partit de dobles, les balaguerines Dorca i Sancho es van imposar a Izquierdo i R.Pérez per un clar 3 a 0, deixant el marcador general en aquest 4 a 3 que les situa en cinquena posició de la classificació general.

A l’encontre hi va assistir Antoni Cudós, gerent de l’empresa Cudós Consultors, que enguany ha volgut renovar el seu patrocini a aquest equip balaguerí, que representa les joves promeses del tennis taula femení a les comarques de Lleida.

Jugadores del Balaguer Cudós Consultors acompanyades pel gerent de l’empresa patrocinadora, Antoni Cudós

El Balaguer Villart Logístic consolida la seva posició a la classificació

El diumenge, també a casa, el Balaguer Villart Logístic va fer un nou pas per assegurar-se un lloc a la part alta de la classificació final de la Superdivisió estatal, guanyant a l’equip madirleny del CD Tenis de Mesa Rivas per un clar 4 a 1.

En el primer partit Tingting Wang es va imposar amb tota comoditat a Idoia Porta per 3 a 0, mentre que en el segon Yan Lan Li s’imposava pel mateix resultat a la romanesa Mihaela Ciurez. Anna Biscarri cedia per un ajustadíssim 2 a 3 davant Lis Maria Pardo en l’únic partit disputat de l’encontre. En el partit de dobles, Tingting i Yan Lan s’imposaven novament a Ciurez i Pardo per 3 a 0, i, finalment, altre cop Tingting superava per 3 a 0 a Ciurez i deixava el marcador general en aquest 4 a 1.

Un cop consolidades en la cinquena posició de la classificació, ara les balaguerines s’enfrontaran el proper diumenge dia 17, a les 11h, a la seva pista del Molí de l’Esquerrà, a un equip molt més potent com és el Collosa TM de Valladolid.

Al partit hi va assistir Josep Maria Villart, gerent de l’empresa Villart Logístic, que per novena temporada consecutiva patrocina el millor equip de tennis taula femení que han tingut mai les comarques de Lleida.

Villart, que va gaudir de l’espectacle com a bon seguidor que és de l’equip i del club, va manifestar la seva satisfacció per continuar un any més amb un patrocini que ha mantingut des de la creació de l’equip en la temporada 2004/2005 i al que ha acompanyat en la seva progressió any rere any.

Jugadores del Balaguer Villart Logístic acompanyades pel gerent de l’empresa patrocinadora, Josep Maria Villart

L’equip masculí de Tercera Estatal cau davant del lider

L’equip del Balaguer que milita en una categoria més alta en nois, va caure el dissabte a les 16 hores davant del lider, el CN Tàrraco, per 5 a 1. En un partit que va ser més ajustat del que pugui reflexar el marcador, només Marc Sancho es va poder fer amb una victòria, mentre que Pol Calderó i Carles Pardina es van veure superats en els deus dos enfrontaments, tot i realitzar tots dos bons partits.

El proper cap de setmana, el CTT Balaguer disputarà un derbi lleidatà, ja que visita la pista de l’Impuls TT, de Vilanova de la Barca, el dissabte a les 16 hores.

Marc Sancho durant un dels deus enfrontaments