El Villart Logístic cau a Rússia per un ajustat 3 a 2

El Villart Logístic va caure a Rússia amb el TMK Tagmet per un resultat molt igualat i que podría haver caigut tant de l’una com de l’altra banda, però es va decantar pels de casa.

El Balaguer Villart Logístic es va desplaçar fina a la localitat de Taganrog, a Rússia, amb l’equip habitual i la incorporació com a 4a jugadora de la romanesa Loredana Dorca, a més de l’entrenador Li Qi i el delegat Joan Cussó. Però no va poder ser, l’equip de La Noguera va perdre davanat el TMK Tagmet després de lluitar, no només contra les jugadores de l’equip rival, sinó també contra un trajecte esgotador de 18 hores, contra el fred, contra unes pilotes desconegudes per a les nostres jugadores, contra un pavelló rus de la ciutat de Tagenrog ple a vessar amb més de 250 espectadors animant a les jugadores locals.

En un encontre que no es va decidir fins al darrer partit, va començar guanyant l’equip local per mitjà de Olga Baranova que s’imposava a Yanlan Li per 3 a 0. En el segon partit el Balaguer igualava el marcador per mitjà de Tingting Wang que s’imposava a Anna Blazhko per 0 a 3. A continuació Anna Biscarri queia davant Valentina Sabitova per 3 a 0. Però novament Tingting Wang restablia l’empat al marcador guanyant a Olga Baranova per 0 a 3 (8-11, 9-11, 5-11). Però finalment Yan Lan Li queia, en un partit més disputat i amb el recolzament del nombrosíssim públic assistent a l’acte, per 3 a 1 (11-9, 4-11, 11-7, 11-6).

Malgrat el resultat, les jugadores valoren que s’han estrenat en competició internacional contra un dels millors equips d’Europa, i en unes condicions molt dures, i que ha agafat experiència per tornar-ho a intentar la temporada vinent.

Cal valorar també el tracte molt respectuós i cordial del club local rus TMK Tagmet, que ha tractat sempre molt bé a l’expedició balaguerina, així com l’entussiasme d’un públic nombrós, que va acabar demanant autògrafs a les jugadores balaguerines, i que demostra com el tennis taula pot ser un esport, sinó de masses, sí amb un paper molt rellevant en el panorama esportiu internacional.

El Villart Logístic cau a Rússia

Equip del Villart Logístic que es va desplaçar a Taganrog (Rússia)

El Villart Logístic cau a Rússia

Els dos equips durant la presentació prèvia a l’encontre

Compartir!