El Villart Logístic a quarts de la ETTU

El Balaguer Villart Logístic ha aconseguit una fita històrica per al club, per a Balaguer i per a l’esport català, al obtenir la victòria en un emocionant encontre contra l’equip polonés del AZS UMCS Optima Lublin.

El dissabte es va poder veure un pavelló Molí de l’Esquerrà ple a rebossar d’un públic que va gaudir i va vibrar amb el joc.

L’encontre va començar amb la victòria d’una gran Tingting Wang sobre l’ukrainesa Natalya Aleksyeyenco per un contundent 3 a 0.

En el segon partit Yanlan Li s’enfrontava a la polonesa Antonina Szymanska, una jugadora defensiva d’unan gran dificultat amb qui va jugar un encontre trepidant i emocionant, que al final es va decantar a favor de la jugadora visitant per 2 a 3. Els dos primers jocs van caure de la banda polonesa 13-15 i 9-11, però la reacció de Yanlan Li igualava el marcador en els següents dos jocs (11-8 i 12-10), mentre que el darrer joc decantava un partit, que podia haver caigut de qualsevol banda, del costat polonés per 8-11.

El tercer partit enfrontava a Anna Biscarri amb la jugadora xinesa de l’equip polonés, Wenwen Liu, que el guanyava per 0 a 3 (8-11, 4-11, 6-11).

Tingting Wang tronava a guanyar el seu punt i igualava el marcador a l’imposar-se, en un altre partit, brillant, a Antonina Szymanska per 3 a 0 (11-5, 11-5, 11-1), posant l’empat a 2 al marcador general.

Tota la responsabilitat requeia, doncs, en el darrer partit que enfrontava Yanlan Li amb l’ukrainesa Natalya Aleksyeyenco. El partit començava molt bé per la jugadora del Balaguer que s’imposava en els dos primers sets per 11-5 i 11-9, però quan semblava que seria possible la victòria, una gran reacció de l’ukraninesa, i el cansament de la veterana Yanlan Li, feia que aquesta perdés els dos sets (8-11, 10-12), igualant el marcador a 2. En l’últim set encara ningú no sap d’on va treure les forces Yan Lan Li, però quan ja tothom es veia venir la derrota, Yan Lan s’acabava imposant, empesa per un públic de més de 200 persones, per 11-5. Joc, partit, encontre, i eliminatòria guanyada, amb l’escalf d’un públic volcat que va gaudir de valent amb un encontre dels que creen afició.

El Club Tennis Taula Balaguer vol agraïr la presència a l’encontre del representant territorial d’esports, Joan Segura, l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, la regidora d’esports, Gemma Vilarasau, els patrocinadors Josep Maria Villart i Toni Cudós, el president de la federació de tennis taula a Lleida, Jordi Fontanet, el president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall, i de totes les empreses, entitats i institucions col·laboradores, Diputació de Lleida, Ajuntament de Balaguer, Consell Català de l’Esport, i a tots els socis, voluntaris, amics i públic en general. Perquè sense ells no hauria estat possible aquest miracle.

Ara el Balaguer Villart Logístic haurà d’estar pendent de quin equip serà el seu rival a quarts de final. Una eliminatòria que se celebrarà a dobles volta, a casa i a fora, del 15 al 17, i del 22 a 24 de gener, respectivament.

 

Tingting Wang

Tingting Wang

Yanlan Li

Yanlan Li

Anna Biscarri

Anna Biscarri

Anna Biscarri i Loredana Dorca

Anna Biscarri i Loredana Dorca

Li Qi donant instruccions

Li Qi donant instruccions

Celebrant la victòria

Celebrant la victòria