El TT triomfa a les Escoles de Balaguer

El Club Tennis Taula Balaguer ha celebrat, per segon any consecutiu, el curs corresponent al programa d’iniciació al Tennis Taula a les Escoles 2018/2019.

Promogut per la Federació Catalana de Tennis Taula, juntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, s’ha celebrat, com l’any anterior, amb un gran èxit de partipació de les escoles i l’alumnat de Balaguer.

En el programa han participat uns 200 nens i nenes, alumnes de 5 escoles de la ciutat de Balaguer, Àngel Guimerà, La Noguera, Montroig (2 grups), Gaspar de Portolà (2 grups), i Vedruna (2 grups), així com el corresponent professorat d’educació física d’aquestes escoles, Judith Mombiela, Marcel Barbosa, Mercè Parisi, Carme Guillaumet i Marc Badia, sota la direcció de la monitora del CTT Balaguer, Loredana Dorca.

Les sessions es van celebrar, entre el 21 de gener i el 25 d’abril de 2019, al pavelló poliesportiu d’INPACSA en el cas de totes les escoles, excepte en el de l’Àngel Guimerà, que es va fer a les instal·lacions esportives de la pròpia escola, amb un elevat nivell d’assistència i de participació activa, tan de l’alumnat com del professorat.colar el dia 17 de juny a les instal·lacions esportives de l’Escola Àngel Guimerà, amb una bona participació de les escoles i l’alumnat, en una jornada que va servir, alhora, cm a cloenda del programa de Tennis Taula a les Escoles 2018/2019 a les comarques de Lleida.

A l’esmentat acte de cloenda i van assistir el Delegat a Lleida dels Serveits Territorials d’Ensenyament, Sr. Carles Vega, el Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Lleida, Sr. Joan Segura, l’Alcalde de Balaguer, Sr. Jordi Ignasi Vidal, el president de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula, Sr. Francesc Solans, i la representant del Club Tennis Taula Balaguer, Gemma Arrufat, així com la mateixa monitora del curs Loredana Dorca, que van procedir a l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors i guanyadores del torneig.