El Cudós Consultors campió de Primera Estatal

En la darrera concentració de lliga, celebrada a Rivas Vaciamadrid el passat cap de setmana, el Balaguer Cudós Consultors es va confirmar com a campió de lliga del seu grup, al guanyar dos dels tres encontres disputats.

En el primer encontre disputat el dissabte, el Balaguer va caure davant l’amfitrió, el Rivas per 4 a 2. Només Loredana Dorca va guanyar els seus dos partits per 0 a 3 i 1 a 3 davant Laura Pérez i Andrea Gordo respectivament, però Laia Torregrosa va perdre, amb resultats molt ajustats, davant Andrea Gordo i Celia López-Bravo per 3 a 2 i 3 a 1 respectivament, mentre que la infantil Anna Verdés queia davant López-Bravo i Pérez per 3 a 0, deixant el resultat final en 4 a 2 a favor del Rivas.

Però en el segon encontre de la tarda les balaguerines es van refer, i es van imposar al Móstoles per 3 a 4. Loredana Dorca va guanyar els seus dos partits davant Gemma Peñafiel i Sara Casillas, ambdòs per 0 a 3. Laia Torregrosa va caure davant Yaiza Sanz per un ajustat 3 a 2, però va guanyar a Peñafiel per 0 a 3. Anna Verdés va caura davant Casillas per 3 a 0 i davant Sanz per 3 a 2. I finalment en el partit de dobles, Dorca i Torregrosa es van imposar a Sara i Amelia Casillas per 0 a 3, deixant el marcador en 3 a 4 per a les balalguerines.

Balaguer Cudós Consultors

En Balaguer Cudós Consultors en un dels encontres disputats

El diumenge, davant el Puertollano Femenino, Loredana Dorca es va imposar amb claredat a Alicia Arnes i a Cristina De Toro, ambòs per 0 a 3. Laia Torregrosa va perdre davant Custodia Zarcero per 3 a 0, però va guanyar a Arnes per 0 a 3. Anna Verdés va perdre davant De Toro per 3 a 0 i davant Zarcero per 3 a 1. Però en el dobles Loredana i Laia es van imposar a De Toro i Zarcero per 1 a 3, i van fer pujar la victòria al marcador per 3 a 4.

Amb aquests resultats el Balaguer Cudós Consultors es proclama campió de lliga en solitari del seu grup amb 28 punts (14 victòries i dues derrotes), seguit de Las Rozas amb 22, cosa que li donaria dret a l’ascens directe a la Divisió d’Honor Femenina en la temporada vinent. Una gran temporada per un equip pensat per a que les joves jugadores balaguerines entrin en competició a través de continues rotacions, sempre sota la direcció de la jugadora i entrenadora Loredana Dorca.