El Balaguer Campió Absolut per equips

Aquest cap de semana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Absolut de Tennis de Taula a Calella i el Balaguer Villart Logístic ha aconseguit l’or a la prova per equips.

La prova comptava amb 5 equips i es disputava en un grup únic de tots contra tots. En el primer partit del matí, el més dur de la jornada, el Balaguer, format per Svetlana Bakhtina, Natalya Prosvirnina i Anna Biscarri, aconseguia véncer l’equip anfitrió, el CTT Calella, actual campió de la Copa de la Reina, per 3-1, amb dos grans victòries de Bakhtina i Prosvirnina davant la millor jugadora local, Sofia Xuan-Zhang.

A les 10:45 es veia les cares amb el Falcons de Sabadell, a qui vencería per idèntic resultat. Seguidament, en l’últim partit del matí es desfeia del Tatchepol Ripollet també per 3-1.

I ja per la tarda vencia amb el mateix resultat de 3 a 1 al segon millor equip del grup, el Girbau Vic TT, actual campió de la lliga de Superdivisió i sots campió de la ETTU Cup europea, però que venia sense la seva millor jugadora ,Tingting Wang.

D’aquesta manera el Balaguer Villart Logístic obtenia el seu tercer or consecutiu a la prova més complicada per equips en el panorama del tennis de taula català.

Demà les juvenils Gemma Lladonosa i Vinyet Solans representaran al Balaguer a les proves individuals i dobles.

La propera cita del primer equip serà d’aquí un mes, quan participarà a la Copa de la Reina que tindrà lloc a Antequera (Màlaga).

Villart Logistic Campio Catalunya

El Balaguer Villart Logístic amb el trofeu de campiones