Doble victòria del Villart Logístic

El Balaguer Villart Logístic ha aconseguit una fita històrica per al club, per a Balaguer i per a l’esport català, al obtenir la victòria en un emocionant encontre contra l’equip polonés del AZS UMCS Optima Lublin.

Després d’una llarga parada a la lliga el Balaguer Villart Logístic el passat cap de setmana va disputar un doble enfrontament vital per mantenir la seva segona posició a la classificació. El dissabte contra l’últim classificat de la lliga, el Falcons de Sabadell, i el diumenge, en un encontre ajornat en el seu dia per competir a la ETTU Cup, contra l’Arteal de Santiago de Compostela, el tercer classificat a la lliga i amb el que el Balaguer rivalitzava per aquesta segona posició.

El dissabte, contra el Falcons, les balaguerines no van tenir problemes, i fins i tot les visitants es van presentar amb una jugadora lesionada. Malgrat tot, tot i fer un molt bon partit Anna Biscarri va caure al primer partit davant la seva millor jugadora, Maria Ballester. Tot seguit Tingting Wang guanyava el seu punt per 3 a 0 sense haver de jugar per lesió de Sara Ballester. En el tercer Yanlan Li s’imposava a Montserrat Weisz per 3 a 0 (11-4, 11-4, 11-7). En dobles Tingting i Yanlan simposaven fàcilment a Ballester i Weisz també per 3 a 0. I finalment Tingting rematava el punt final guanyant a Maria Ballester per 3 a 0 (11-5, 11-5, 11-4), i deixant el marcador final en 4 a 1.

El diumenge l’encontre es presentava més complicat. Les gallegues de l’Arteal tenen un gran equip amb el que, des de la tercera posició, amenaçaven de prende-li el lloc a les catalanes. La clau de tot plegat estaria en l’alineació, i els corresponents creuaments, magníficament confeccionada per l’entrenadora Anna Biscarri que, un cop més, aconseguia enganyar l’equip rival i fer un creuament favorable a les balaguerines.

D’aquesta manera, en el primer partit Yanlan Li s’enfrontava a Raquel Bonilla, a qui superava per 3 a 0 (11-5, 12-10, 11-8). A continuació Anna Biscarri s’enfrontava a la seva jugadora número 1, la romanesa recentment incorporada a l’Arteal Roxana Istrate, amb qui queia per 0 a 3. Tingting Wang s’imposava a l’altra jugadora romanesa, Roxana Iamandi, a la que superava per 3 a 1 (11-6, 11-6, 8-11, 11-9). El partit de dobles seria un altre partit clau per al resultat final, i Tingting i Yanlan no fallaven i s’imposaven a Bonilla i Istrate per 3 a 0, posant el marcador geeral en un 3 a 1. A continuació Yanlan Li queia davant Istrate per 0 a 3 (11-13, 6-11, 8-11) retallan distàncies per a les gallegues. Però finalment Tingting s’imposava amb facilitat a Bonilla per 3 a 0 (11-5, 11-4, 11-6), deixant el marcador final en 4 a 2 per a les balaguerines.

D’aquesta manera el Balaguer Villart Logístic manté la segona posició a dos punts de l’UCAM Cartagena que té, però, un partit jugat de més. Ara les espera a meitats el Campionat de Catalunya que es disputarà a Calella els dies 25 i 26 de març, i ja no tornen a la lliga fins els dies 2 i 3 d’abril en que viatjaran a Linares (Jaén) i a Priego (Córdoba), respectivament, per intentar mantenir la seva privilegiada posició a la classificació.

 

Balaguer-Arteal

Components de l’Arteal i el Villart Logístic, amb l’àrbitre