Cinquens i sisenes d’Espanya

Els nostres alevins es van fer amb la cinquena posició per equips i les benjamines van ser sisenes d’Espanya, als campionats celebrats a Pontevedra entre el 22 de Febrer i el 3 de Març.

Del 22 al 26 de Febrer es van dur a terme a Pontevedra els Campionats d’Espanya alevins i infantils, mentre que del 27 de Febrer al 3 de Març es va continuar amb els benjamins, juvenils i sub23. Uns quants dels nostres millors joves palistes no van faltar a la cita, acompanyats per l’entrenadora i jugadora de Superdivisió femenina Anna Biscarri.

En la primera tongada hi va prendre part el nostre equip aleví masculí, format per Pol Calderó, Eduard Viladegut i Llorenç Lladonosa que no van haver de jugar la primera ronda de grups, ja que estaven classificats per rànquing per a la segona ronda, en la que tot i trobar-se amb l’equip més fort i que es proclamaria campió d’Espanya, el Palmar UCAM, es classificaven per a quarts de final, com a segons de grup, gràcies a les victòries per 3-0 sobre el Falcons de Sabadell i per 3-2 sobre el PDM Olías. Desgraciadament, com la temporada anterior, els nostres palistes van caure per un ajustat 3-2, aquesta vegada davant el CN Tàrraco, quedant-se així, novament, a les portes del podi, però aconseguint proclamar-se cinquens d’Espanya.

Pel que fa a les proves d’individuals i dobles, en que van prendre part Pol Calderó i Eduard Viladegut, el primer va aconseguir arribar fins a vuitens de final, caient un partit molt disputat i ajustat, davant el que es proclamaria campió individual, Gorgonio Martínez, del CTT Pobla de Farnals. A la prova de dobles, es repetia la situació viscuda en equips i Calderó i Viladegut, van caure a quarts de final, també en un partit molt igualat, per 3 a 1.

A continuació, entraven en joc les benjamines Gemma Lladonosa i Vinyet Solans que se feien amb la sisena posició a la prova d’equips femenins, caient a grups davant el campió del campionat, l’Ibiza-Jaén (1-3), i el Linares-Cartama (0-3), i vencent a les gallegues del Cidade de Narón (3-2) i a les del Dubratambre (3-1). En la lluita per les posicions del 5 al 8, les nostres joves jugadores es feien amb la victòria davant el Tramuntana de Figueres, però cedien a l’últim i definitiu encontre davant el CTM Baza, acabant en una meritòria 6a posició.

En les proves individuals, Lladonosa no aconseguia passar de la ronda de grups, en trobar-se un grup més complicat del que cabia esperar, mentre que Vinyet Solans realitzava una gran actuació i es feia amb una plaça a vuitens, on cauria davant la gallega Claudia Canay, quedant entre les 12 millors del torneig. Finalment, a la prova de dobles, Lladonosa i Solans aconseguien arribar fins a quarts, on, a l’igual que els seus homòlegs masculins, caurien per 3 a 1.

RECULL FOTOGRÀFIC

Enorme cartell a l’entrada del pavelló Cartells penjats per tota la ciutat de Pontevedra
Porta d’entrada al recinte Vista general del pavelló
CTT Balaguer VS Falcons de Sabadell
CTT Balaguer VS PDM Olías
CTT Balaguer VS CTM Baza
Gemma Lladonosa i Vinyet Solans en un partit de dobles
Gemma Lladonosa
Vinyet Solans
Gemma Lladonosa i Vinyet Solans escalfant
Gemma Lladonosa i Vinyet Solans en acabar el campionat